Om oss

Josef & Isabelle Arnfjell

Våra pastorer
Josef & Isabelle Arnfjell

SOS Church Västerås, mångkulturell och internationell

SOS Church Västerås startades 2011 av en liten grupp människor, med en stor vision och ett hjärta för människorna i Västerås. Det som började som en ödmjuk dröm och bön hos våra pastorer Josef och Isabelle Arnfjell har nu vuxit till en gemenskap, en andlig familj.

SOS Church Västerås är en mångkulturell & internationell kyrka för hela familjen. Vi vill vara en relevant och trovärdig kyrka där alla är välkomna. Vi tror att kyrkan kan få vara en gemenskap och en plats där vi får möta varandra och möta Gud. Där vi får mötas genom livets alla omständigheter - det svåra & komplicerade likväl som i det enkla och vackra, Sida Vid Sida.
Vårt Varför Är Jesus
Vårt syfte är Kärlek
Vår Mission är Människor
Vi vill Älska Gud & Älska Människor.

Vi är en del av en större rörelse som sveper över världen med en enkel sanning: Gud är god! Vi vill att kyrkan ska fungera som en familj och vi drömmer om att utveckla en sann kristen gemenskap.
Vi vill genomsyra vår värld med hopp, visa att varje människa är unik och att vi alla är del av någonting större. Våra liv betyder något och de vi gör ekar in i evigheten.

Varje vecka har vi Life grupper, vi möts i våra hem och vi delar livet med varandra, i med- och motgångar med bön och bibeln som vägvisare. Vi vill älska Gud, älska människor och älska livet!

Kyrkan är Guds unika design för ett liv tillsammans! Vi hoppas att vi ska få möta Just dig!
Varmt Välkommen!

Kärlek & Guds Välsignelser

Jim and Lynn Jarman

Jim and Lynn Jarman

Jim och Lynn Jarman är multiplikationskatalysatorer för mission i Norra Europa. Du hör ofta dem säga: "Vi älskar församlingsplanterare!" och "Vi är bättre tillsammans". De coachar pastorer och ledarteam och lägger upp strategier för nya kyrkor på nya platser. De arbetar också nära ledare i andra europeiska länder som en del av sitt uppdrag. Jim och Lynn är ursprungligen från USA och har varit involverade i flera församlingsplanteringar i Amerika och var också pastorer i en internationell kyrka i Haag, Nederländerna. De har en mångkulturell familj med 4 barn och 6 barnbarn.

Vision

Core values